Усред природних лепота Врњачке Бање, само 2км од њеног живахног центра, пружамо оазу мира и приватности свима који желе посебно место за своје тренутке. Било да планирате романтичну вечеру, пословни састанак или велику прославу, наша локација је идеална за све прилике.

Наш ресторан нуди 70 елегантно уређених места, где сваки детаљ сведочи о пажњи и љубави коју смо уложили да би ваш боравак био незабораван. Светлост свећа, удобне столице и префињени детаљи стварају амбијент у којем ће се сваки гост осећати посебно.

Особље нашег ресторана је пажљиво бирано и обучено да пружи врхунску услугу и одговори на све ваше потребе. С поносом сервирамо традиционалне специјалитете, припремљене са много љубави и страсти, који ће задовољити и најзахтевније гурмане. А ракија из наше дестилерије, стара и мирисна, додатно ће зачинити ваше тренутке и учинити их још посебнијим.

rakija dana restoran 09 1440px

Позивамо вас да нас посетите и осетите чаролију Врњачке Бање, у срцу нашег ресторана, где ће свака прослава, било велика или мала, постати део ваших најлепших успомена.

Пошаљите нам поруку и проверите слободне термине